Tijd nemen voor elkaar... dat is Walk Your Life.

Een tip van de sluier:

Walk Your Life is een vijf daagse ervaring in Normandie. Drie dagen wandelen met iemand die je goed kent, maar beter wilt leren kennen. Iedere dag een andere route, andere bezienswaardigheden en andere gespreksstof. Met Walk Your life ben je vijf dagen van huis. De eerste dag vertrekken we met de auto naar Normandie; de eindbestemming is Bayeux, zo'n 680 km rijden vanaf Utrecht. De reis is al een leuke ervaring. Elkaar ontmoeten, nader kennismaken met elkaar. Genieten van de reis. Vervolgens zijn we vier nachten en drie dagen in Normandie waarna we in de ochtend van de vijfde dag weer naar huis vertrekken.

De setting:

De groep bestaat uit max. 5 koppels van twee. Je schrijft ook als koppel in. Jij nodigt iemand die je kent uit om mee te gaan. Je wandelt dus niet met een "vreemde". Samen met je maatje ga je drie dagen wandelen, ben je lekker buiten, onderweg en in gesprek. We verblijven in een gite vlak bij de plaats Bayeux in Normandie. Dat is onze uitvalsbasis. Als koppel wordt je naar het vertrekpunt gebracht. Je vertrekt met een gezamenlijke missie. Als je de route gelopen hebt en het doel bereikt en bezocht wordt je daar weer opgehaald om vervolgens weer naar de gite te vertrekken. Daar gaan we met elkaar eten en elkaar ontmoeten. Er is eind van de middag en in de avond tijd voor een persoonlijke evaluatie, ontspanning en rust.

De locatie

Tegen de rand van Bayeux ligt een oude watermolen. De molen zelf en het bijgebouw zijn verbouwd en verdeeld in een aantal gites. Op dit moment is dit de thuisbasis voor Walk Your Life. We huren een gite met vier kamers, drie douches, drie wc's. De molen staat op een locatie waar rust en ruimte is.

1 keer geweest en dan?

Onze wens is dat Walkers die 1 keer geweest zijn enthousiast geworden zijn om nog een keer te komen en weer een ander mee te nemen. Dat je van een 1 malige walker een walker First class gaat worden. Dat je ervaart dat het goed is om af en toe een moment te nemen om eens stil te staan bij jezelf en allerlei zaken van het leven rondom relaties en keuzes. Dat je WalkYourLife gaat gebruiken als dat moment voor jou en iemand die je dierbaar is. Dat keuzes die je misschien gemaakt hebt tijdens deze dagen uitgevoerd gaan worden er na.

Dus...

Walk Your Life moet mensen dichter bij elkaar brengen en mensen bewust maken van de mogelijkheid, die ieder mens heeft, om te kunnen kiezen. WalkYourLife wil een moment creëen in het leven om stil te kunnen staan, rust en tijd te nemen om na te denken over het leven van iedere dag.

foto

foto

foto

foto

foto